Allt för oss som älskar NHL

Till att börja med kan vi introducera NHL, National Hockey League, som är en av de största hockeyligorna i världen. Många svenska hjältar har representerat oss där genom åren. Gustav Forslund, spelade redan 1932, men sedan har det kommit fler tunga namn som Mats Sundin och Börje Salming. Den kanske mest kända och historiska spelaren är nog Peter ”Foppa” Forsberg som fortfarande ses som en riktig legend.

Favoritlaget

Om även du vill visa din kärlek för ditt favoritlag inom hockeyligan är det vanligt att ha på sig lagets kläder och annat merchandise från dessa. Om du tillhör denna grupp super-fans så kan du hitta ditt lag här, som många andra redan gjort tidigare. Undersökningar visar att tjusningen med sport kommer ur en god sammanhållning, inte nödvändigtvis framgångar. Det vill säga, att både vinna och förlora tillsammans.

Andra sporter

Läser du den här bloggen får vi anta att hockey är din grej. Men om du brinner för andra sporter erbjuder Gameday även kläder och accessoarer för bland annat fotboll, basket och baseball med.

Hos oss kan alla fans hitta något som passar dem. Vare sig du håller igång genom att själv spela, eller om du föredrar att sitta och heja på läktaren eller framför TV:n i klubbfärgerna.