Sommarens träning

Som hockeyspelare så kanske det inte blir så mycket hockeyspelande under sommarhalvåret. Vintersäsong kanske sträcker sig till mars-april och då börjar barmarksträningen. Det gäller att hålla igång och få den träning som man så väl behöver. Sommarens träning kan också bli så att man själv får hålla igång och träna utan sitt lag.

Träna hemmavid

Det gäller att se till så man har de bästa förutsättningar att kunna träna när helst det passar. Kan man ställa i ordning ett rum hemmavid med träningsredskap så kan man få den regelbundna träning som man är i behov av. Självklart så är all träning som du kan  genomföra till fördel för dig. Se till att få en variation i din träning nu under sommaren och träna alla muskelgrupper. Men se till att träna det som är viktigt för dig som hockeyspelare. Det kan vara dina slagskott som  behöver filas på förutom att bygga upp din styrka.

Ge dig ut på löpning

Att kunna ge sig ut på löpning när vädret tillåter är något som förbättrar din kondition avsevärt. Det gäller att se till så man har bar löpskor och att man tar det lugnt första minuterna på din löpning. Se till så du blir varm i kroppen för att sedan öka ditt tempo. Pulsen ska upp och det kan finnas en fördel att använda dig av pulsklocka så du har koll på din puls. Löpningen ger dig bra konditionsträning och se till att nyttja backar och trappor frö att få den tempoväxling som är bra för dig. Se till att stretcha ordentligt efter dina löppass.