Testa fantasy hockey

Idag tänkte vi bjuda er läsare på ett litet roligt tips där man kan sätta ihop sitt eget hockeylag baserat på riktiga spelare och tävla mot andra. Fenomenet går under namnet ”fantasy hockey” och är tillsammans med många andra sporter vad som utgör fantasy betting i sin helhet.

För dig som älskar hockey spel av olika slag där du får mäta dig med andra gelikar så har det relativt nyligen börjat uppenbara sig en ny stjärna på natthimlen. Fantasy hockey är nämligen numera något som växer så det knakar, tillsammans med en rad andra sporter inom samma spelsegment.

Fantasy hockey går ut på att man som spelare själv väljer ut ett lag som består av riktiga hockeyspelare och att man därefter tampas mot andra spelare om vem som lyckas skrapa ihop flest poäng. De spelare som du möter har också valt ut sina lag på exakt samma premisser som du själv, vilket gör att alla har lika stora chanser att vinna. Den enda fördel man möjligtvis kan ha är om man lottas att få starta en draft tidigt, för att således kunna plocka de allra bästa toppspelarna, men vi skulle ändå vilja påstå att draftsystemet är rätt balanserat och därför ges man andra fördelar om man skulle råka hamna längre bak i ordningen.

På Fantasysportsbetting.se kan du läsa mer om fantasy hockey i största allmänhet samt vilka ligor som finns att tillgå. Det är nämligen inte bara NHL som är spelbart, något som många brukar tro, och vi förväntar oss dessutom att detta är någonting som kommer att byggas ut med betydligt fler ligor under den kommande åren. Var så säkra på det!