Bra barmarksträning för hockeyspelare

För vissa hockeyspelare finns det inte tillgång till is under vissa delar av året. Speciellt för alla de som inte spelar på elitnivå. Här kan det handla om en person som vill träna hårt och bli bättre. Det för att senare få chansen att spela på elitnivå.

För det första finns det möjligheter att träna utan is. För det andra hittar du allt du behöver hos Länna Sport. Här har du en mycket bra och professionell sportbutik på nätet som levererar hög kvalitet. Precis som vanligt får du som handlar 14 dagars returrätt.

Vad behöver du för barmarksträning

När du inte har någon is och vill fortsätta träna hockey är det inköp av bra rollerblades som gäller. Här blir det ersättningen för de vanliga skridskor du annars använder. Utöver det behöver du ett mål och puck samt klubba.

Är det sedan så att du tränar med laget eller kompisar. Ja, då kan det bli dags för match även under den här perioden. Med det sagt kan du faktiskt fortfarande behöva ta på dig alla de skydd du har på isen. Hockey är en hård sport, och gatan är precis lika hård som den kalla och isiga rinken.